Hei 

Fra ung alder har jeg samlet minner og opplevelser fra reiser i fotoalbum.  

I karinslilleverden.no har jeg fortsatt med dette, i en slags digital reisefotodagbok.

Reiseglede

Interessen for reising har alltid vært tilstede. Jeg kan dessverre ikke kalles en globetrotter, da destinasjoner for ferier er veldig gjentakende . Men jeg har fått oppleve mange spennende land og steder. 

Japan, Mexico og Australia er alle land jeg håper å vende tilbake til. Av storbyer liker jeg veldig godt New York, Berlin og Edinburgh. For ikke å snakke om London, Roma og Paris. Zagreb må også nevnes.  Og Sydney, min absolutte favoritt.  Her tok jeg en master og fikk samtidig oppleve et av verdens fineste land. Vinn -vinn 🙂 

Et cruise fra Miami til Mexico var resultat av bacheloroppgaven min, en studie av intern-kommunikasjon på et av NCL´s cruiseskip. Dybdeintervjuene måtte jo gjennomføres ombord. Heldige meg! 

Men her, på karinslilleverden.no, er det først og fremst London som er i fokus. Jeg er så heldig at jeg har bodd og jobbet i denne byen man aldri blir lei. Ideen til dette nettstedet kom etter mange spørsmål fra kjente om tips.  Jeg håper jeg klarer å svare på de fleste, og samtidig inspirere til litt reising.  

God tur! Klem Karin

Familien på tur

En gang i året prioriteres en tur til London med bare Mannen og meg. Men får vi muligheten til å ta noen utenlandsturer resten av året er barna selvskrevne reisefølger. Vi voksne har vært litt egoistiske og valgt destinasjoner, hoteller og restauranter etter eget ønske. Med noen få tilpasninger så har dette fungert veldig godt for vår familie.